Streamade FILMER

Sveriges kanske bästa streaming-tjänst för filmfantasten?

Upptäck vår förstklassiga streamingtjänst för filmer, som erbjuder över 11 000 filmer online med fokus på svenska titlar och filmer i Full HD och 4K-kvalitet. Vi är det ultimata valet för filmälskare som söker en överlägsen upplevelse av att streama filmer direkt till sina enheter.

Vår användarvänliga plattform är optimerad för att fungera på alla typer av enheter, inklusive TV-boxar, datorer och smartphones, vilket gör det enkelt att njuta av dina favoritfilmer var och när du vill. Vi erbjuder ett brett utbud av filmer från hela världen, vilket täcker ett stort antal genrer och teman för att tillgodose alla smaker och intressen.

Vi prioriterar kvalitet och uppdaterar ständigt vår filmstreamingplattform med det senaste innehållet och den mest avancerade tekniken. Genom att kontinuerligt förbättra vår tjänst strävar vi efter att erbjuda en problemfri och underhållande filmupplevelse för alla våra användare.

Testa vår Video on Demand (VOD) tjänst för streamad film idag och upplev en värld av högkvalitativa filmer anpassade för hela familjen. Vi är säkra på att du inte kommer att ångra dig när du upptäcker det fantastiska utbudet av filmstreaming som vi erbjuder.

IPTV Sverige

Varför ska du välja vår Streamingtjänst?

Utforska vår IPTV-tjänst, specialiserad på svenska och nordiska marknader, med ett brett utbud av filmer i HD, FHD och 4K-kvalitet. Vi erbjuder tillgång till alla svenska kanaler samt över 11 000 filmer, serier och livesport. Vi prioriterar kvalitet och uppdaterar ständigt vår filmstreamingplattform med det senaste innehållet och den mest avancerade tekniken. Genom att kontinuerligt förbättra vår tjänst strävar vi efter att erbjuda en problemfri och underhållande filmupplevelse för alla våra användare.

Välj oss för att njuta av streaming av högkvalitativa filmer, direkt på dina enheter.

Låga priser

Förutom Låga priser, så erbjuder vi den i särklass bästa iptv-upplevelsen.
Hos oss behöver du inte kompromissa på kvaliteten tros det låga priset.

Glada kunder

Vi gör det lilla extra för att du som kund, ska få en så bra upplevelse som möjligt. Våran support är väldigt uppskattad av våra kunder, så ta kontakt redan nu!​

Tusentals kanaler

Vi uppdaterar ständigt vårat kanalutbud, för att ge dig de bästa sporterna, serier & filmerna. Vi har Sveriges absolut bästa kanalutbud.

Säkra betalningar

Vi lägger stor fokus på din anonymitet och du kan betala med Bitcoins, Kreditkort eller Swish.

Streama film och serier

Du hittar allt från klassiska filmer, action och till och med barnfilmer. Vi har garanterat något för hela familjen!

Utländska Kanaler

Vi har både svenska och utländska kanaler. Du tar enkelt med dig ditt abonnemang vart du vill i världen.

Säkra servrar

Vi har de Bästa, Snabbaste Samt Pålitligaste Servrarna i Norden. Hos oss blir ingen besviken.

Alla Enheter

Vår iptv är byggd för att funka på alla enheter, som Smart TV, Apple Tv, Boxar, mobil samt PC.

Högupplöst

Sluta tumma på kvalitén när du vill se matcher och filmer, vi sänder i flera olika HD format, inklusive FHD och 4k.

Svensk IPTV

Vad är IPTV?

IPTV har senaste åren blivit det självklara valet när du vill se på film, sport & serier utan att det kostar en arm och ett ben. Det enda du behöver är en smart tv, dator, box, eller mobiltelefon. Beroende på vilken app du använder can du såklart casta från en enhet till en annan. Så vill du titta på hela världens TV är det bara IPTV som gäller. Över 20,000 kanaler och paketen startar på 99 kr. Alla paket har hela vårt utbud.

Kolla in vårt utbud på att streama film för att säkerställa att just dina favoritfilmer är inkluderade. Kontakta vår chat om du saknar något.

Iptv på alla tänkbara enheter

Många undrar hur stabilt det är med iptv?

Våra servrar är extremt stabila och finns runt om i världen vi kan praktiskt taget garantera 100% upptid. Det som också är väldigt uppskattat är att vi pratar svenska, så behöver du något hjälp är vi bara ett meddelande bort. 

Letar ni efter den den absolut bästa iptv-leverantören?

Med lång erfarenhet av att erbjuda iptv-tjänster i Norden.
så kan vi garantera dig att vi har den bästa servicen och kunskapen, detta kommer bidra till en problemfri och fantastisk tittarupplevelse. 

iptv priser

Priser

När du väljer oss får du inte bara en stabil och trygg tjänst, du får även marknadens bästa priser. Nedan har vi tagit fram våra bäst säljande abonnemang. Kanske något tilltalar dig? Vill du se alla produkter vi erbjuder så klicka här. 

iptv boxar

Letar du efter marknadens bästa boxar?​

Vi utvärderar och testar kontinuerligt nya boxar för att ständigt ge dig den bästa iptv upplevelsen. 
Så när du köper en box från oss vet du att det vi rekommenderar är beprövat samt godkänt från folk som
 brinner för iptv och senaste tekniken. Klicka här för att se våra iptv boxar.

25% Nyårsrabatt

Gäller tom 1/1/2024
Abbonemang 3-12 månader.
Rabattkod: Nyårsrabatt-2023-25%
Gäller inte tillsammans med andra erbjudanden