Så betalar du med Bt.cx för IPTV-tjänster

Bt.cx är en svensk betaltjänst som underlättar säkra transaktioner för köp av IPTV-tjänster. Det erbjuder ett bekvämt sätt att betala för din IPTV-premium. Här är hur du använder Bt.cx för att betala för dina IPTV-tjänster:

Bt.cx är mer än bara en betaltjänst. De erbjuder högkvalitativa tjänster till sina kunder och arbetar ständigt med att förbättra sina produkter. Deras resa började med bitcoin. Sedan dess har de introducerat flera nya coins och tjänster. Exempelvis en express-tjänst och ett mycket uppskattat serviceinriktat support-team.

De har växlat bitcoin sedan januari 2012, vilket gör dem till Sveriges första Bitcoinföretag. De är ett av de största kryptoföretagen i den nordiska regionen. Det här är möjligt tack vare våra lojala kunder och vårt fantastiska team av utvecklare och anställda.

Blocktech Awards hålls årligen av btcx för att hylla personer och företag i framkant inom blockkedjeindustrin. Vi vill uppmuntra och lyfta de som bidrar och driver på utvecklingen inom blockkedjetekniken.

Så betalar du med Bt.cx:

 1. Minsta Köpbelopp: Kom ihåg att det minsta köpbeloppet när du använder Bt.cx är cirka 99 SEK (svenska kronor). Se till att ha detta belopp tillgängligt för att din beställning ska gå igenom.
 2. Åtkomst till Bt.cx: Börja med att öppna din webbläsare och gå till Bt.cxs webbplats. Du kan hitta webbplatsen genom att göra en snabb internetsökning efter “Bt.cx.”
 3. Välj “Köp Express”: På Bt.cx:s webbplats, hitta alternativet “Köp Express.”
 4. Ange Beloppet: I det angivna fältet, ange beloppet i SEK som motsvarar din beställning.
 5. Ange Personuppgifter: Ange ditt personliga identifikationsnummer (personnummer).
 6. Välj Din Bank: Välj din bank från listan över tillgängliga alternativ.
 7. Fortsätt: Klicka på “Fortsätt” för att fortsätta med transaktionen.
 8. Scanna QR-kod med BankID: Använd din BankID-app för att skanna QR-koden som visas på skärmen.
 9. Identifiera Dig i BankID-appen: Följ anvisningarna i BankID-appen för att slutföra autentiseringsprocessen. Vänta tills processen är klar.
 10. Fyll i Dina Uppgifter: Ange följande uppgifter:
  • Förnamn
  • Efternamn
  • Personnummer
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Markera “NEJ” om du inte är en högt uppsatt person.

  Klicka sedan på “Nästa.”

 11. Fortsätt att Fylla i Information: Fortsätt att fylla i den begärda informationen enligt anvisningarna och klicka på “Nästa” efter varje avsnitt.
 12. Ange “För Spekulation”: I avsnitt nummer 12, välj “För spekulation” som ändamål för transaktionen.
 13. Fortsätt att Fylla i Information: Fortsätt att fylla i den begärda informationen enligt anvisningarna och klicka på “Nästa” efter varje avsnitt.
 14. Fyll i BTC-adressen: Ange BTC-adressen som du fick från vår webbplats. Se till att avmarkera “Prioriterad order.” Klicka sedan på “Nästa.”
 15. Godkänn BTCX:s Villkor: Granska och godkänn villkoren som presenteras av BTCX.
 16. Betalning med Kreditkort: Klicka på “Betala med kreditkort.”
 17. Ange Kortuppgifter: Fyll i dina kreditkorts uppgifter enligt anvisningarna.
 18. Slutför Betalningen: Klicka på “Betala” för att slutföra transaktionen.

Avslutning: Grattis! Du har framgångsrikt genomfört betalningen för dina IPTV-tjänster med hjälp av Bt.cx. Om du stöter på några problem under processen, tveka inte att kontakta oss för hjälp. Om du behöver mer information är du välkommen att höra av dig. Vi är här för att hjälpa dig!

25% Nyårsrabatt

Gäller tom 1/1/2024
Abbonemang 3-12 månader.
Rabattkod: Nyårsrabatt-2023-25%
Gäller inte tillsammans med andra erbjudanden