10 bästa filmerna genom tiderna

Det är svårt att sätta en lista över de bästa filmerna genom tiderna eftersom det är en subjektiv bedömning och det finns många olika filmer som kan uppskattas av olika personer. Här är några förslag på filmer som har fått mycket beröm och som många människor tycker är bra:

  1. “Krig och fred” (1956) – en klassisk historisk drama film baserad på en roman av Lev Tolstoj.
  2. “Gudfadern” (1972) – en gangsterfilm som handlar om maffiafamiljen Corleone.
  3. “Rymdimperiet slår tillbaka” (1980) – en science fiction-film om en grupp rebelliska piloter som försöker övervinna den onda Galaktiska imperiet.
  4. “Pulp Fiction” (1994) – en kultklassiker som följer olika människors liv i Los Angeles.
  5. “Titanic” (1997) – en romantisk dramafilm om en ung kvinna och en artist som träffas ombord på det illfated fartyget Titanic.
  6. “Gladiator” (2000) – en historisk actionfilm om en romersk gladiatorkrigare som söker hämnd efter att hans familj mördats.
  7. “The Shawshank Redemption” (1994) – en dramafilm om en fånge som försöker överleva i fängelse och finna frihet.
  8. “Slumdog Millionaire” (2008) – en romantisk dramafilm om en ung indisk man som tävlar i en spelshow och återberättar sin livshistoria.
  9. “The Godfather: Part II” (1974) – en uppföljare till “Gudfadern” som följer Michael Corleone och hans familj på deras resa i maffiavärlden.
  10. “The Dark Knight” (2008) – en superhjältefilm som handlar om Batman och hans kamp mot den skurkaktige Jokern.

Du kan hitta alla dessa och tusentals fler i vårt kanalutbud. Kolla in Smart IPTV Sverige för olika erbjudanden. Priserna startar på 99 kr för 10 dagar.

10% Rabatt

Är du fortfarande inte säker?

Skriv in ditt namn & mail och få chans till upp till 10% rabatt